Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2018 18:33 - Вътрешнио човек
Автор: bacejoro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 651 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Мама и тато са ме училе, че нема значение къ изглежда човек, ква религия изповедва и от ква народнос" е, важно е да е Човек! За мене тава е млого важно. И до днеска не гледам на лице и визия... гледам дали човека срещу мене струва или не. Кък преценявам ли? По сички общоприети начини: Кви приказки приказва, кво държние има, кво му е отношението към другите ора, па даже и отношението му към природата. Склонен ли е да помогне у нужда, да направи добро без да дири дивиденти, дали лъже повече от мене и секви такива изгъзици...

 У тоа ред на мисли почвам да се чудим дали таа дума "Лъжа" мое само да се изрича ели мое и да се показва / изразява / приема като визия и държание... Що човек е способен да изрече камара лъжи с устата си и едни мое да му фанат вера, други избощо мое да си го подминат и да му не поверват,а ама ич...

 Кво става, кога човек лъже с облеклото си, с визията си и с държанието си? Демек коги се представя за друг? Това си е Лъжа отсекъде и ич ми не приказвайте за подвежданье, оти за мене си е лъжа!

 У днешно време почти секи , дали принудено ели не, слага маска - физическа ели духовна... Обичаме да се представяме за други, а некой от назе направо са болни на таа тема да си придават друга физическа форма (куту шейпшифтър-и) ели да симулират друго държание и показват различен характер от техния си, (бай, бабо, да ме не стига) само и само да угодат на други ели да се покажат колко голема работа инги е мининката работа...

 Преди време питах един приятел къф е смисъла на татусите, понеже го гледам, че съ е надупчил (не много) и имаше некоя и друга драсканица по него си... Вика ми:
 – Жоре, преди много години , още коги ората са живели на племена, татуировката е била знак за принадлежност към племето. 
У тоа ред на мисли можем да приемем, оти на днешно време, понеже не живееме на племена, ни у колиби, ни у пещери, та викам си че може би тия с татусите изразяват неква религиозна принадлежност ели изповедват некво техно си духовно верую... Тава може да се изрази и с начин на живот, начин на обличане и т.н. Само че... те тука некой да ми отговори, молим... Кво сака да изповеда един 17-18 годишен пикльо / пикла, с некви източни йероглифи на врато си, ръката си, па некой и на гъзъ си? Още повече, че не знаат кво значат... И пак да питам: тава вид лъжа ли е, ели не? 

 Сиги, така кък си водим диалог с мене си, ми дойде и едно друго въпросченце: Жените, па и мъжете, ама основно жените, къде обичат да се разкрасяват с разни пудри, гримове, лакове, екстеншъни, боядисани коси, оскубани вежди, надути джуки, изкуствени цици и секви такива говна, лъжат ли ели не? Що много мъже сутрин като се събудат и се чудат къ са спале с таа вещица нощеска... Оно не прилича на жена а на некво изчадие като из филмите на ужасите... Да варди Господ ...

 Сега знам, оти млого невести че ме пцуват, ама я само питам: Лъжа ли е ели не а лъжа? За мене си е направо повече от лъжа, чиста измама!

 У заключение че кажем следното: Бъдете себе си и ако сакате да ви оценат правилно и истински, бъдете такива каквито сте, оти рано ели късно сека лъжа се усеща и разбира и тогава.... тогава падате от там, къде сте се качиле с лъжа! 


 P.S. Драги дами, бъдете такива, каквито природата Ви е създала... На никой мъж му не дреме на дедовеца колко пари си дала за лак и колко струва новата ти прическа... А за силиконя у циците и джуките му е все тая... каквото и да каже за тия неща, го казва за да не го заимавате с глупости! Всички знаем какво иска един мъж от една жена: манджа и слива! и други неща, ама това коги станат семейство ;)




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bacejoro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 18044
Постинги: 10
Коментари: 3
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930